[Anka Premiks İlaç Sanayi] sitenizde teknik bir sorun yaşanıyor Leave a comment

Merhaba!

WordPress yönetim bölümünde, bir eklenti veya tema sitenizde ciddi bir soruna neden olduğunda bunu algılayan ve sizi bu otomatik e-posta ile bilgilendiren bir özellik bulunur.

Bu durumda, WordPress temanızda bir sorun buldu, Electro.

İlk olarak, sitenize gidin (https://www.ankapremiks.com.tr/) ve görünür herhangi bir sorun olup olmadığına bakın. Ardından, hatanın bulunduğu sayfayı (https://www.ankapremiks.com.tr/wp-admin/post.php?post=8217&action=edit) açın ve görünür herhangi bir sorun olup olmadığına bakın.

Lütfen bu konuyu daha ayrıntılı araştırmanıza yardımcı olması için hizmet sağlayıcınız ile görüşün.

Siteniz bozuk görünüyorsa ve yönetim bölümüne normal şekilde erişemiyorsanız, artık özel bir WordPress “kurtarma modu” var. Bunu kullanarak, yönetim panonuza güvenli bir şekilde giriş yaparak başka araştırmalar yapabilirsiniz.

https://www.ankapremiks.com.tr/wp-login.php?action=enter_recovery_mode&rm_token=8v6tudxEfTsBaS2EXHHYfh&rm_key=VutBE5HFEJ0Q1UIdnbbFBk

Sitenizi güvende tutmak için bu bağlantının süresi 1 gün içinde dolacak. Yine de bu konuda endişelenmeyin. Süresi dolduktan sonra sorun yeniden çıkarsa size e-posta ile yeni bir bağlantı gönderilir.

Bu sorunla ilgili yardım ararken, aşağıdaki bilgilerden bazıları istenebilir:
WordPress 6.4.2 sürümü
Kullanılan tema: Electro Child (sürüm 3.2.4)
Kullanılan eklenti: (sürüm )
PHP 7.4.33 sürümü

Hata ayrıntıları
===================
/home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/themes/electro/inc/woocommerce/functions.php dosyasının 97 satırında E_ERROR türünde bir hata oluştu. Hata iletisi: Uncaught Error: Call to a member function __isset() on null in /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/themes/electro/inc/woocommerce/functions.php:97
Stack trace:
#0 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): electro_set_loop_shop_per_page(24)
#1 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters(24, Array)
#2 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/src/Blocks/BlockTypes/ProductCollection.php(189): apply_filters(‘loop_shop_per_p…’, 24)
#3 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/src/Blocks/BlockTypes/AbstractBlock.php(100): Automattic\WooCommerce\Blocks\BlockTypes\ProductCollection->enqueue_data()
#4 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): Automattic\WooCommerce\Blocks\BlockTypes\AbstractBlock->enqueue_editor_assets(”)
#5 /hom

Bir yanıt yazın

Bizi Facebook adresimizden takip edin. Saatlik indirimleri kaçırmayın..
0
    0
    Sepetim
    Sepetiniz boşMağazaya Dön
    ×

     

    Merhaba!

     WhatsApp tan destek almak için aşağıdaki kişilerden birine tıklayın.

    × Sana nasıl yardım edebilirim?