[Anka Premiks İlaç Sanayi] sitenizde teknik bir sorun yaşanmaktadır Leave a comment

Merhaba!

WordPress, bir eklenti veya tema sitenizde ölümcül bir hataya neden olduğunda bunu tespit eden ve sizi bu otomatik e-posta ile bilgilendiren yerleşik bir özelliğe sahiptir.

Bu durumda, WordPress temanızda bir hata yakaladı, Electro.

İlk olarak, web sitenizi ziyaret edin (https://www.ankapremiks.com.tr/) ve görünür herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Ardından, hatanın yakalandığı sayfayı (https://www.ankapremiks.com.tr/wp-admin/post.php?post=2139&action=edit) ziyaret edin ve görünür herhangi bir sorun olup olmadığını kontrol edin.

Lütfen bu konuyu daha ayrıntılı araştırmanıza yardımcı olması için servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.

Siteniz bozuk görünüyorsa ve kontrol panelinize normal şekilde erişemiyorsanız, WordPress’in artık özel bir “kurtarma modu” var. Bu, kontrol panelinize güvenli bir şekilde giriş yapmanızı ve daha fazla araştırma yapmanızı sağlar.

https://www.ankapremiks.com.tr/wp-login.php?action=enter_recovery_mode&rm_token=eI4DK50aMefT3OrZ3bg92I&rm_key=1Z5yhSuPABf7aCG6wgWBoI

Sitenizi güvende tutmak için bu bağlantının süresi 1 gün içinde dolacaktır. Yine de bu konuda endişelenmeyin: süresi dolduktan sonra hata tekrar oluşursa size yeni bir bağlantı e-posta ile gönderilecektir.

Bu sorunla ilgili yardım ararken, aşağıdaki bilgilerden bazıları istenebilir:
WordPress sürüm 6.4.1
Kullanılan tema: Electro Child (sürüm 3.2.4)
Kullanılan eklenti: (sürüm )
PHP sürüm 7.4.33

Hata detayları
===============
/home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/themes/electro/inc/woocommerce/functions.php dosyasının 97 satırında E_ERROR tipinde bir hata oluştu. Hata iletisi: Uncaught Error: Call to a member function __isset() on null in /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/themes/electro/inc/woocommerce/functions.php:97
Stack trace:
#0 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): electro_set_loop_shop_per_page(24)
#1 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-includes/plugin.php(205): WP_Hook->apply_filters(24, Array)
#2 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-blocks/src/BlockTypes/ProductCollection.php(189): apply_filters(‘loop_shop_per_p…’, 24)
#3 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-blocks/src/BlockTypes/AbstractBlock.php(100): Automattic\WooCommerce\Blocks\BlockTypes\ProductCollection->enqueue_data()
#4 /home/ankapremiks/domains/ankapremiks.com.tr/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): Automattic\WooCommerce\Blocks\BlockTypes\Abstra

Bir yanıt yazın

Bizi Facebook adresimizden takip edin. Saatlik indirimleri kaçırmayın..
0
    0
    Sepetim
    Sepetiniz boşMağazaya Dön
    ×

     

    Merhaba!

     WhatsApp tan destek almak için aşağıdaki kişilerden birine tıklayın.

    × Sana nasıl yardım edebilirim?